,
قرارداد اجاره غرقه
این قرارداد فیمابین آقا/خانم ............ بازسازی ویلا................ به شماره شناسنامه ............................ صادره از ............................ به آدرس ....................................................................................................................... و کد اقتصادی یا کد ملی..........................تلفن ثابت/همراه......................که در این قرارداد موجر نامیده میشود از یک طرف و آقای ............................ به شماره شناسنامه ............................ صادره از ............................ به آدرس ............................ به کد اقتصادی یا کد ملی..........................تلفن ثابت/همراه ............................ که در این قرارداد مستاجر نامیده میشود از طرف دیگر طبق موارد و شرایط ذیل منعقد میگردد.
ماده 1- موضوع قرارداد:
عبارت است از اجاره غرفه فروش مواد غذایی و بهداشتی/پوشاک/............. به ابعاد ............ مترمربع واقع ............................ جهت ارائه خدمات فروش مواد غذایی و بهداشتی/پوشاک/.............. طبق استانداردهای وزارت بهداشت و سایر واحدهای ذیربط مراجع قانونی
ماده 2- مدت قرارداد:
مدت قرارداد هفتگی می باشد و در پایان هفته با توافق موجر قابل تمدید است
مدت قرارداد از تاریخ ............................ لغایت ............................ به مدت یک هفته میباشد.
ماده 3 - مبلغ قرارداد: (به حروف و عدد)
مبلغ اجاره غرفه هفتگی به مبلغ ............................ ریال (به حروف ........................................................ ریال) و که ماهانه............................ ریال (به حروف ........................................................ ریال) که براساس قیمت مورد تایید توافق و طرفین میباشد و به حسابی که موجر در اختیار مستاجر می گذارد نقداً واریز و رسید آن را تحویل می دهد
ماده 4: نحوه پرداخت
مستاجر میبایست هنگام انعقاد قرارداد به عنوان پیشپرداخت (معادل مبلغ ............................ریال) را نقداً به حساب موجر به شماره ............................ بانک ............................ شعبه ............................ کد ............................ کد شناسه ............................ که موجر در اختیار مستاجر میگذارد واریز و تحویل نماید.
و یا بصورت چک مندرج در جدول زیر تحویل دهد
دیف |
تاریخ چک |
مبلغ |
ردیف |
تاریخ چک |
مبلغ |
|
|
|
|
||
|
|
|
|
||
|
|
|
تبصره: در صورت عدم وصول چکها در تاریخهای مقرر شده، موجر میتواند قرارداد را بدون اخطار قبلی به صورت یکجانبه فسخ نماید و در صورتی که موجر ضرر و زیانی از این بابت متحمل گردد مستاجر موظف به پرداخت زیانهای وارده میباشد.
ماده 5: تعهدات موجر:
- موجر متعهد است محل موضوع قرارداد را جهت اجاره طبق صورتجلسه تنظیمی تحویل مستاجر نماید.
- موجر میبایستی شخصی را بعنوان ناظر به مستاجر معرفی نماید که مستاجر مکلف به ایجاد هماهنگی لازم با نامبرده میباشد.
- موجر تعهدی جهت تامین غذا و ایاب ذهاب پرسنل مستاجر ندارد.
- کارکنان مستاجر موظف به رعایت نظامات عمومی و دستورالعملهای حفاظتی و انتظامی محل موجر میباشند.
ماده 5: تعهدات مستاجر:
1- مستاجر و کلیه کارکنان وی میبایست صلاحیتهای فنی و اخلاقی لازم و پروانه فعالیت از مراجع قانونی ذیربط را داشته باشد و برخورد محترمانه و مناسب با مراجعین توسط مستاجر و کارکنان وی الزامی میباشد.
2- مستاجر حق واگذاری مورد اجاره را کلاً یا جزاً به غیر را ندارد. همچنین حق تغییر نوع استفاده ذکر شده در موضوع قرارداد را نخواهد داشت.
3- در پایان مدت قرارداد مستاجر مکلف به تخلیه و تحویل مورد اجاره به موجر است. تمدید قرارداد منوط به رضایت طرفین میباشد که در صورت درخواست موجر به مدت دو ماه با مبلغ کارشناسی جدید و شرایط تعیین شده در قرارداد و در صورت مجوزهای قانونی قابل تمدید میباشد.
4-مستاجر متعهد میگردد محل مورد استفاده را صحیح و سالم تحویل بدهد و حق هیچ گونه دخل و تصرفی در آن، مطالبه سرقفلی یا کسب و پیشه نسبت به موضوع قرارداد را ندارد.
5-مستاجر متعهد میشود در صورتی که به یک یا کلیه تعهدات خود به طور جزئی و یا کلی عمل ننماید و یا موجبات ضرر و زیان را فراهم سازد و همچنین عدم تخلیه در موعد مقرر، موجر میتواند بدون انجام تشریفات اداری و قضایی مبلغ تضمین پیش پرداخت را به نفع خود ضبط نماید در غیر این صورت پس از انقضای مدت قرارداد در صورت ارائه مفاصاحساب از بیمه و دارایی و عدم بدهی مستاجر بابت امور معوقه و یا ایجاد خسارت مبالغ مذکور به وی مسترد خواهد شد.
6-مستاجربابت تخلیه محل یک فقره چک به مبلغ ........ریال در اختیار موجر قرارمی دهد تا درصورت تخلف مستاجر،موجر بتواند مطالبات خودرا با وصول آن استیفا نماید.
7-مستاجر مسوول جبران خسارتی است که از جانب او و کارکنان وی به موجر و یا مراجعین وارد میآید، میباشد. بدیهی است مسوولیت مستاجر رافع مسوولیتهای حقوقی و جزایی کارکنان مذکور در قبال اشخاص ثالث و مراجع قضایی نخواهد بود.
8-چنانچه مستاجر در پایان مدت قرارداد و ظرف مدت یک هفته پس از اعلام کتبی موجر نسبت به تخلیه مورد اجاره اقدام ننماید موجر مجاز است راساً و بدون حضور مستاجر اقدام و اموال را در مکان مورد نظر خود و تا تعیین تکلیف نهایی نگهداری نماید. بدیهی است مسوولیت کلیه عواقب ناشی از این کار بر عهده مستاجر خواهد بود. و مستاجر حق هرگونه اعتراضی را نسبت به اقدام موجر از خود سلب می کند.
9-تهیه لوازم و وسایل از قبیل یخچال و غیره که جزء ضروریات این قرارداد میباشد کلاً به عهده مستاجر میباشد و تهیه آن امری اجباری خواهد بود. در ضمن کلیه وسایلی که از طرف مستاجر به عنوان اموال جهت ارائه خدمات وارد میشود باید طی صورتجلسهای ثبت گردد و فقط اقلام مندرج در صورتجلسه پس از کسب مجوز خروج از مدیریت موجر امکان خروج خواهند داشت و موجر هیچگونه تعهدی در قبال نگهداری تجهیزات و لوازم مستاجر در حین قرارداد و پس از اتمام نخواهد داشت.
10-محل مورد اجاره جهت ارائه و فروش مواد غذایی و آشامیدنی/پوشاک/...... بوده و استفاده دیگر از آن ممنوع میباشد و بخصوص پخت و پز و توزیع غذای گرم (در صورت توزیع غذای گرم اخذ مجوز از واحد تغذیه و بهداشت واحد الزامی میباشد) و استعمال و فروش انواع دخانیات اکیداً ممنوع میباشد.
11-زمان ارائه خدمات در تمام ایام هفته و از ساعت .................. صبح و لغایت .............. بعد از ظهر میباشد. و مستاجر حق تعطیل کردن غرفه بدون اخذ مجوز از موجر را ندارد. چنانچه این امر موجب اخلال در ارائه خدمات گردد موجر میتواند قرارداد را به طور یکجانبه فسخ نماید.
تبصره1: در مواردی که مورد اجاره به اعتبار شخصیت مستاجر واگذار میشود مباشرت مستاجر در استفاده از منافع شرط است.
12-مسوولیت هزینهی تعمیرات جزئی مکان اجاره در مدت قرارداد به عهدهی مستاجر و تعیمرات کلی و اساسی به عهده موجر خواهد بود. همچنین مستاجر هزینهی آب و برق و گاز را مطابق کنتور نصب شده در محل پرداخت و در صورت عدم وجود کنتور به صورت .... درصد با توافق موجر از قبوض مربوطه را پرداخت خواهد نمود.
13-نظافت محیط غرفه و رعایت کامل بهداشت در رابطه با تهیه و عرضه کلیه اقلام غذایی و عدم استفاده از سایر محیطهای واحد و جمعآوری هر گونه زباله در اطراف محل کار و بستهبندی آنها به وسیلهی کیسهی زباله و سمپاشی دورهای، ضروری است و مستاجر ملزم به رعایت آن میباشد.
تبصره2: ورود و خروج هر گونه اموال از محل مورد اجاره با اجازه موجر میباشد.
تبصره3: فروش اجناس ممنوعه و غیر استاندارد که در لیست پیوست قرارداد نمیباشد مشمول پیگیریهای قانونی خواهدبود.
14-مستاجر به جزء مکان مورد اجاره حق استفاده از سایر قسمتهای ساختمان موجر را ندارد.
15-فروش هر نوع جنس که در لیست اقلام مجاز نمیباشد منوط به کسب مجوز از ناظر قرارداد خواهدبود.
16-قیمت عرضه مواد یا اقلام نبایستی از قیمتهای مصوبهی اصناف مربوطه بیشتر باشد.
17-اقلام مشخص شده در لیست پیوست قرارداد توسط مستاجر تهیه شده و با قیمت مصرفکننده ارائه گردد و در قبال اخذ وجه رسید ارائه شود و اقلام از طریق صندوق دارای سیستم بارکدخوان فروخته شود کلیه کالاها دارای بارکد بوده و در خصوص اقلامیکه امکان نصب بارکد وجود ندارد، مثل ساندویچ، چای و غیره قیمت آن تعیین شده و در تابلو غرقه در معرض دید مراجعین نصب شود و تنها در صندوق ثبت گردد.
18-تهیه دستگاه سیستم فروشگاهی بارکدخوان در کلیه غرفهها بعهدهی مستاجر میباشد که میبایست قبل از شروع اجاره نصب و راهاندازی شود که کلیه هزینههای اقلام مصرفی مذکور به عهده مستاجر خواهد بود.
19-صلاحیت نیروهای بکار گرفته شده توسط مستاجر قبل و حین کار در غرفه بایستی به تایید ناظر قرارداد برسد.
20-مسوولیت بیمه ساختمان در اختیار (حوادث، آتشسوزی و غیره) به عهده مستاجر میباشد در غیر این صورت مسوولیت پیامدهای ناشی از اتفاقات ایجاد شده به عهده مستاجر میباشد.
21-مستاجر حق ندارد اتباع بیگانه را جهت کار و ارائه خدمت در محل موضوع قرارداد بکار گیرد.
22-مستاجر موظف است نسبت به نظافت محل اجاره کوشا بوده و در صورت تحمیل هزینهای از این بابت بر موجر، مستاجر مسوول و جبران کنندهی هزینه مربوطه خواهدبود.
23-مستاجر با علم و اطلاع از کم و کیف و موقعیت، محل، مکان مورد اجاره مبادرت به اجاره نموده و متعهد و ملزم است که ضمن رعایت موازین و شعائر اسلامی با تمامی جهات عمل نماید و در صورت تخلف یا عدم رعایت موارد مسوول و پاسخگو خواهدبود.
24-چنانچه حادثهای به دلیل عدم وجود وسایل ایمنی و یا عدم رعایت حفاظت فردی و یا هر دلیل دیگری برای مستاجر و یا هر یک از نیرویهای تحت پوشش وی پیش آید مسوولیت آن متوجه مستاجر بوده و موجر هیچگونه مسوولیتی نخواهد داشت و چنانچه خسارتی متوجه موجر شود مستاجر مسوول جبران خسارات جانی و مالی وارده خواهد بود.
25-تشخیص عدم انجام هر یک از تعهدات این قرارداد و ضرر و زیان وارده و تعیین میزان آن با موجر خواهدبود.
26-جهت نظارت بر نحوه صحیح انجام کار و تعهدات نمایندهای از طرف موجر تعیین خواهدشد که نظارت وی برای انجام صحیح مفاد قرارداد الزامی خواهدبود.
ماده 6 –عوارض و مالیات:
پرداخت هر گونه مالیات و عوارض و حقوقی که به موجب قوانین و مقررات موجود در زمان امضاء به این قرارداد تعلق گیرد بر عهده مستاجر است.
ماده 7 - شرایط فوقالعاده: کنیتکس دیوار اتاق
هر گاه به علت حوادث قهری و غیرمترقبه هر یک از طرفین قرارداد نتوانند تعهدات خود را انجام دهند، اجرای قرارداد متوقف خواهد گردید و به ترتیب ذیل عمل خواهد شد:
- - 7 - مستاجر، بایستی بلادرنگ موضوع را به اطلاع موجر برساند، در طول این مدت، مستاجر موظف است حداکثر تلاش خود را جهت حفظ تعهدات انجام شده به بهترین نحو و با کمترین تاخیر به عمل آورد.
- - 7 - چنانچه مدت تعذر بیش از یک ماه برای موجر و یا مستاجر به طول انجامد، در آن صورت هر یک از طرفین، اختیار فسخ قرارداد را با ارائه یاداشت رسمی کتبی دارند.
- - 7 - در صورتیکه موجر جهت توسعه خدمات خود و هرگونه تغییرات فیزیکی در فضای کسب نیاز به مکان غرفه داشته باشد پس از اعلام کتبی مراتب به مستاجر ،مستاجر ظرف مدت یک هفته مکلف به تخلیه و تحویل مورد اجاره و تسویه حساب تا تاریخ تحویل میباشد.
ماده 8 – موارد فسخ قرارداد:
موجر میتواند در صورت مشاهده هر گونه خلاف و یا نیاز به در اختیار گرفتن محل قبل از اتمام مدت قرارداد ضمن اخطار ...... روزه به مستاجر برای تخلیه محل قرارداد را یک طرفه فسخ و به کار مستاجر خاتمه داده و مستاجر حق هیچگونه اعتراضی را نداشته و در صورت بروز خساراتی، موجر میتواند مطالبهی خسارت وارده را از محل ضبط مبلغ پیش پرداخت مستاجر استیفاء بنماید.
- - 8 - در صورتی که موجر تشخیص دهد که مستاجر موضوع قرارداد را به شخص ثالثی واگذار نموده یا در نحوه انجام کار قصور ورزیده و یا به دلیلی از انجام موضوع قرارداد سرباز میزند، در جهت جلوگیری از تضیع حقوق موجر نسبت به فسخ قرارداد و اخذ خسارت (طبق مقررات مربوطه) اقدام می نماید و مستاجر حق هیچگونه اعتراضی را ندارد.
- - 8 - موجر در قبال مطالبات نیروی انسانی مستاجر در زمینه قانون کار، قانون تامین اجتماعی و سایر قوانین و مقررات مربوطه در برابر وزارت کار و امور اجتماعی، سازمان تامین اجتماعی و سایر مراجع قانونی ذیربط و ذیصلاح هیچگونه مسوولیتی ندارد.و مستاجر موظف به رعایت قوانین ذیربط میباشد.
- - 8 - در صورتی که مستاجر 2 نوبت توسط سازمان تعزیرات حکومتی جریمه شود موجر میتواند نسبت به فسخ یکجانبه قرارداد و ضبط سپرده پیش پرداخت اقدام نماید.
ماده 9 – موارد حل اختلاف:
در صورت بروز هر گونه ابهام واختلاف در ارتباط با موضوع قرارداد وانجام وظایف محوله به هر نحوی ، چنانچه طرفین نتوانند آنرا از طریق مسالمت آمیز حل وفصل نمایند ، دراین صورت موضوع اختلاف به داور مرضی الطرفین تعیین شده از دو طرف ارجاع ورأی صادره حل اختلاف که صلحاٌ صادر می شود قطعی ونسبت به طرفین لازم الاجرا خواهدبود .
ماده10 – نشانی طرفین:
نشانی موجر:
تلفن:
نشانی مستاجر:
تلفن همراه:
نشانیهای فوق بمنزله اقامتگاه قانونی طرفین میباشد لذا مکاتبات رسمی و ارسال مراسلات از طریق نشانیهای فوقالذکر قانونی تلقی میشود. در صورت تغییر نشانی طرفین موظفند ظرف مدت 48 ساعت یکدیگر را کتباً مطلع نمایند. در غیر اینصورت کلیه نامهها ابلاغ شده تلقی و عذر عدم اطلاع پذیرفته نمیباشد.
ماده 11 - امضاء طرفین قرارداد:
این قرارداد در 11 ماده و 3 تبصره و 4 نسخــه [جهت: مستاجر، موجر، وزارت کار و امور اجتماعی، اتحادیه ....... داران و هتلداران و سایر موارد مورد نیاز] تهیه و تنظیم شده که پس از امضای طرفین قرارداد لازمالاجرا خواهد بود./
مهر و امضاء مستاجر مهر و امضاء نماینده موجر:
نام و مشخصات و امضائ شاهد 1
مقالات بیشتر حهت مطالعه :
ساخت طبقه دوم روی ساختمان کلنگی
نام و مشخصات و امضائ شاهد 2
- ۰۰/۰۷/۲۹